Team NOBLY

Bart Moree

Bart Moree

Oprichter, Creative Director

"Als jonge jongen was ik altijd al gefascineerd door video, tekeningen en andere creatieve uitingen. Door deze jonge creatieve drang met de opleiding Media & Entertainment Management (MEM) te verstevigen, begon het bij me steeds meer te kriebelen om management te combineren met Grafisch ontwerp en video.

Hierdoor was de stap naar een grafisch bedrijf een logische, maar wel een stap die nog een aantal jaar op zich liet wachten. In 2013 was de droom om een bedrijf omtrend online video en designte starten zodanig gegroeid dat er geen mogelijkheid meer was om dit tegen te houden voor me. Na ruim een jaar parttime ondernemen werd de naam in juli 2014 veranderd in the Nobly Creative, werd Annemieke mijn vennoot en ben ik fulltime aan de slag gegaan om mijn droom na te jagen.

"Werken om te creëren is een droom die uitkomt. In een dag zitten al zo weinig uren, dat volledige toewijding een logische stap was."

Annemieke

Annemieke

Creative Director, Grafisch Ontwerp

Via een omweg ben ik nu waar ik vol passie voor ga: het creëren van grensverleggend grafisch ontwerp dat mensen en organisaties raakt en groei geeft.

Tekenen was vroeger mijn favoriete bezigheid, maar dat werd opzij geschoven voor een droom om stewardess te worden. Toen na een paar jaar mijn grafische vingers weer ging jeuken werden journalistiek en communicatie ook heel interessant.

In 2011 liep ik Bart tegen het lijf. Het verlangen om te ontwerpen groeide meer en er groeide een droom voor een eigen grafisch bedrijf. Ik heb ervaren en gezien dat werken vanuit passie energie geeft en dus werd het tijd om mijn dromen na te jagen. De stap om partner te worden bij the Nobly Creative is gezet.

“Na flink graven in mijn hart kwam ik erachter dat mijn liefde voor creativiteit nooit is weggegaan, maar onderdeel uitmaakt van wie ik ben en een grote droom."

Voor de rest werken we samen met een hele hoop freelancers. Interesse? Neem dan contact met ons op.