Communicatietip voor bedrijven nr.20 | He bah… Evalueren

GELUKKIG BEN IK NOG OP VAKANTIE
Vandaag is het een dag om terug te kijken. Even stil te staan bij wat je allemaal gedaan hebt het afgelopen jaar en wat je wil gaan bereiken het komende jaar. Evalueren om vooruit te kijken. Hoe vaak evalueer jij?

Zo, het jaar is weer voorbij. Wat maakt 31 december nou anders dan 1 januari? Het is de grens naar een nieuwe fase. Ook al zit je midden in een project… toch is de stap naar een nieuw jaar altijd een hele duidelijke scheiding. Een nieuw jaar met nieuwe kansen staat voor deur.  Om met vuurwerk het nieuwe jaar in te gaan is er echter wel 1 voorwaarde om het nieuwe jaar een succes te maken en dat is: Evalueren.
Leer om momenten in te bouwen om te analyseren wat je hebt gedaan en wat de resultaten ervan zijn. Dan heb ik het niet alleen over marketing & communicatie, maar alle aspecten van je bedrijf evalueren. Leer van je ondernomen acties door even stilstaan. Weet je wel hoe nuttig stilstaan is? Evalueren doe je niet om stilstaand terug te kijken, maar juist om vooruit te kunnen in de juiste richting.

Ga naar communicatietip 19: Kerst = eten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *