communicatietip voor bedrijven nr. 17 | Samen voor grotere dromen

IK KAN HET NIET
Weet jij al wat je kracht is en welke taken je beter om hulp kan vragen? Samen komen je verder. Je leert van elkaar. Boekhouding moet je ons niet voor vragen. Onze kracht is om bedrijven te helpen onderscheidend te zijn, hulp nodig? Bel ons!

Ik kan geen concrete lange termijn doelen te stellen. Een droom en visie omzetten in meetbare doelen vind ik persoonlijk lastig; ben ik eerlijk in. Mijn persoonlijke kracht is om gestelde doelen praktisch te maken op de korte termijn. Door creatieve stappen te bedenken en te prioriteren om effectief en leuk richting het doel te gaan.
Voor NOBLY en onze klanten doe ik dus zeker niet alles zelf, omdat ik gewoon niet alles kan. Ik leer superveel van de perspectieven van anderen. Ik weet duidelijk waar mijn krachten liggen en werk samen met mensen die dat kunnen versterken. Samenwerken en werken op krachten en talenten is echt een springplank om verder te komen.

Zijn er zaken die niet je kracht zijn of die je eigenlijk niet zelf moet blijven doen? Mocht je nou moeite hebben jezelf en je bedrijf te onderscheiden van anderen en op te vallen? Laat dan hier je gegevens achter.

Ga naar communicatietip 16: Het contentplan van Sinterklaas

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *