Bart van NOBLY is hard aan het werk en gebruikt alle middelen die internet mogelijk hebben gemaakt zoals bellen, smartwatches en een laptop

Communicatietip voor bedrijven nr. 13 | Dag van het internet

WAT IS EFFECTIEF OP DIT KANAAL?
In 1969 werd vandaag het eerste bericht verstuurd over het internet . Internet heeft het leven drastisch veranderd zoals wij dat nu kennen. Ook ons vakgebied van marketingcommunicatie. Maakt internet jouw bedrijfsvoering makkelijker of complexer?

Today is the day! De dag van het internet. We staan vandaag stil dat in 1969, ja echt, de eerste boodschap ooit over een internetconnectie verstuurd is. Toen was ik dus -2 decennia. Internet heeft mijn vakgebied marketingcommunicatie een compleet ander gezicht gegeven. Veel zaken zijn veel laagdrempeliger geworden en kun je prima zelf doen als bedrijf. We hebben toegang tot sociale media, websites, zoekmachines, smartphones en posten video’s op Youtube. Het is allemaal erg toegankelijk geworden. Aan de andere kant wordt het juist steeds complexer online.

  1. om alles bij te houden
  2. om op te vallen

Alle ins en outs moet je weten over deze kanalen met andere gebruiksaanwijzingen plus de expertise hebben om er alles uit te halen. Wat vind jij? Maakt het internet zaken voor jou simpeler of juist complexer?

Deze video is eerder gepost op Instagram en Facebook

Ga naar communicatietip 12: Kleurgebruik in communicatie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *